12 Ocak 2015 Pazartesi

Değiştir kendini, artık bekleme!

...daha ne kadar oyalanacaksın! sürekli şikayet etmekten ama hayatını değiştirmek için hiçbir şey yapmamaktan sıkılmadın mı? kurbanı oynamaktan bıkmadın mı? 

Ne zaman dışarıyı bırakıp kendine döneceksin. İnsanlar seni sevsin diye yeterince çalışmadın mı? Başkalarını incelemek, onları tanımak için gösterdiğin çabayı ne yazık ki kendine karşı hiç göstermedin! Ne zaman kendi değerinin farkına varacaksın?

Kendi gücüne güvenmeyip hep birilerinden medet umdun, birilerine sırtımı hiç dayamadım deme! Öyle olmadığını biliyorsun. Yeri geldi, sevgi dilendin, yeri geldi, iş, makam, para. Oysa bunlara sahip olman için gereken her şey sende vardı. Ama kendine hiç inanmadın! 

Başarısızlıklar seni yıldırmasın.Düşsen de kalkmayı bil. Yapabileceğini biliyorum çünkü. Kimse senin yerine, senin için bir şeyler yapamaz. İstediğin şeyi yapabilecek tek kişi sensin. ..ve bu güç içinde. Artık inanmaya başla!

Birlerine özenmekten, başka hayatlara öykünmekten vazgeç! Sadece ilham al, taklit etme. Buna ihtiyacın yok. Çünkü SEN ÖZELSİN! Senin kaderin güzel ve sana özel!

Fark et Dost, korktuğun yeter! Değiştir kendini, artık bekleme!

Şehirli Mistik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder