23 Aralık 2014 Salı

NLP ile ne yapabilirsiniz?

NLP VE DİL
Sesinizin tonunu ve yüksekliğini değiştirerek ve bilinçli ve bilinç dışı zihninize yeni destekleyici cümleler yerleştirerek iç diyaloğunuzu nasıl ayarlayacağınızı Nlp ile öğreneceksiniz. Dilin bütün davranışlarınızı nasıl programladığını ve bunun da sizin dünya deneyiminizi nasıl etkilediğini anlayacaksınız. Bu sayede daha fazla kişisel güç ve özgürlüğe sahip olacaksınız.

NLP İLE DUYGULAR
NLP öğrenerek duygularınızın kontrolünü nasıl elinize alacağınızı bileceksiniz, zihninizde ve bedeninizde, kaynakları nasıl oluşturacağınızı öğreneceksiniz ve eski olumsuz geçmişte kalan duygularınıza sonsuza dek güle güle diyeceksiniz.

NLP İLE GELECEĞİNİZİ YARATMAK
İster üniversite öğrencisi olun, ister işadamı, anne, baba ya da ister meraklı bir insan. Geleceğinizi nasıl programlayacağınızı öğrenmenin son derece faydalı olduğu konusunda hemfikir olacaksınız.

NLP İLE MODELLEME
Kimlerin yetenek ve becerilerini seviyor, kimlerin yetenek ve becerilerine hayranlık ve saygı duyuyorsunuz? İş adamları, şarkıcılar, sporcular, hızlı dil öğrenenler... Her kim olursa olsun NLP'nin modelleme süreciyle bu insanların yeteneklerini nöroloji düzeyinde modelleyebilir ve kendi sonuçlarınızı geliştirmek için nörolojinizi yeniden programlayabilirsiniz. Nlp ile MODELLEME başarılı bir gelecek için elinizde olan pasaportunuzdur.

İLETİŞİM NLP
NLP bugün dünyadaki en güçlü iletişim modeli. Programın sonunda diğer insanlarla iletişim kurmak alfabeyi bilmek kadar kolay olacak. Aileniz, arkadaşınız ve iş hayatınızdaki insanlarla tatminkâr ilişkiler kurma yeteneğiniz önemli ölçüde artacaktır.

NLP VE BİLİNÇDIŞI ZİHİN
Dünyadaki bütün eski kültürler ve geçmişte yaşamış olan ileri medeniyetler bilinç dışı zihnin gücüne nasıl erişeceklerini biliyorlardı. Sizler de hipnoz ve dil telkinleri sanatı aracılığıyla bu eski sırları öğreneceksiniz. Bunun yanında kendi dünyanızda şimdi nasıl hipnotize olmuş olduğunuzu öğreneceksiniz. İç dünyanızın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Bilinçdışı zihin sizin hazinenizdir.

NLP İLE ENERJİ VE EVRENSEL KANUNLAR
Duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak yüksek düzeylerde gelişmek istiyorsanız evrenin metafiziksel kanunlarını anlamak ve kozmik enerjileri kullanmayı öğrenmek gereklidir. NLP tüm bunları anlamanıza ve kullanmanıza yardımcı olacak.

bilgi ve destek için : destek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder